آموزش طرز تهیه کشک بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۸ عدد
کشک ۱ فنجان
گردوی چرخ کرده یک فنجان
نعناع داغ ۲ قاشق سوپخوری
سیر داغ ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
روغن به مقدار کافی
زعفران آب شده سه قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل وزردچوبه به مقدار لازم
پیاز برای پخت گوشت ۱ عدد متوسط
طرز تهیه
بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را ۳، ۴ قطعه میکنیم وبه مدت یکساعت در آب نمک میذاریم تا تلخی آنها گرفته شود بعد آبکش میکنیم وکمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم، دو لیوان آب جوش و سیر داغ و پیاز داغ رابه بادمجان ها اضافه کرده و میذاریم با شعله ی ملایم بپزند. پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را درآن تفت می دهیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود وآنرا روی بادمجونها میریزیم،کمی نعناع خشک وگردوی خرد شده وکشک مخلوط شده با زعفران را به آن اضافه کرده ومیذاریم تا کمی بپزه، بعد همه ی مواد را با گوشت کوب له میکنیم ودرظرف موردنظر میریزیم و تزئین میکنیم، من از نعناع داغ وکشک رنگ شده باآب زعفران وآب پودر لبو برای تزئینش استفاده کردم.
نکته: میتونید گوشت رو حذف کنید چون بدون گوشت هم خوشمزه میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه