آموزش طرز تهیه کشک بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۸ عدد
کشک ۱ فنجان
گردوی چرخ کرده یک فنجان
نعناع داغ ۲ قاشق سوپخوری
سیر داغ ۳ قاشق سوپخوری (در صورت تمایل کمتر بریزید)
روغن به مقدار کافی
زعفران آب شده سه قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را ۳، ۴ قطعه میکنیم وبه مدت نیم ساعت در آب نمک میذاریم تا تلخی آنها گرفته شود بعد آبکش میکنیم وکمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم و از روغن خارج میکنیم و در قابلمه ای میریزیم و دو لیوان آب جوش و سیر داغ و پیاز داغ رابه بادمجان ها اضافه کرده و میذاریم با شعله ی ملایم بپزند. وکمی نعناع خشک وگردوی خرد شده وکشک مخلوط شده با زعفران را به آن اضافه کرده ومیذاریم تا کمی بپزه، بعد همه ی مواد را با گوشت کوب له میکنیم ودرظرف موردنظر میریزیم و تزئین میکنیم، من از نعناع داغ وکشک رنگ شده باآب زعفران وآب پودر لبو و گردوی خرد شده برای تزئینش استفاده کردم.
دوستان برای تزئینش کشک رو توی قیف یکبار مصرف ریختم و نوکشو یه ذره سوراخ کردم وباهاش طرحمو کشیدم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه