آموزش طرز تهیه کدو حلوایی برشته با انار و پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم
کدو حلوای 5000 گرم
روغن هسته انگور 2 قاشق سوپ خوری
پودر زیره 1 قاشق سوپ خوری
دانه انار 1/2 پیمانه
مغز پسته خرد شده 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
2-کدو حلوایی را بشویید، سپس آن را پوست بگیرید و به صورت تکه های ۵ سانتی متری خرد کنید. تکه های کدو را آغشته به روغن کنید. سپس پودر زیره، نمک و فلفل رویآنها بریزید. کدوها را روی سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کدوها کبابی شوند.
3-بعد از زمان ذکر شده کدوها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند، سپس آن ها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید.
4-در یک کاسه کوچک، مغز پسته و دانه های انار را با هم مخلوط کنید.سپس آن ها را داخل ظرف، روی تکه های کدو بریزید.حالا می توانید آن را سرو کنید.
سایر نکات
به جای پسته از هر مغزی که تمایل دارید مانند مغز گردو، بادام یا فندق، می توانید استفاده کنید.
موقع سرو می توانید مقداری آبِ انار روی تکه های کدو و مواد داخل ظرف بریزید تا طعم این غذا بهتر و خوشمزه تر شود.
به جای اینکه کدوها را کباب کنید، می توانید تکه های کدو را داخل یک تابه با مقداری روغن بچینید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی بپزند و آماده شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه