آموزش طرز تهیه کتلت پنيري . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ي مخلوط ………… 500 گرم
پياز ……………………………………… 1 عدد
تخم مرغ ……………………………….. 1 عدد
خمير داخل نان باگت …………………. نصف باگت
پنير ورقه اي …………………………… 150 گرم
جعفري خرد شده ………………………. 1 فنجان
آب ……………………………………….. 1 قاشق غذاخوري
نمک ……………………………………… به مقدار لازم
فلفل قرمز ………………………………. به مقدار لازم
روغن مايع ………………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را در ظرفي ريخته و پياز را روي آن رنده مي کنيم سپس خمير داخل نصف نان باگت تازه را از آن جدا کرده و به گوشت اضافه مي کنيم. تخم مرغ، جعفري تازه ي خرد شده، نمک، فلفل قرمز و آب را هم اضافه کرده و همه ي مواد را به خوبي با هم ورز مي دهيم. از مخلوط گوشت تکه هايي جدا کرده و در دست شکل مي دهيم و دو طرف آن را در روغن سرخ کرده و در سيني فر که از قبل کمي چرب کرده ايم مي چينيم و روي آن ها را پنير ورقه اي مي گذاريم. و حدود 5 تا 6 دقيقه و تا زمان ذوب شدن پنيرها، سيني فر را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم، قرار مي دهيم. .
شيرينانه: از سير و ادويه هاي دلخواه نيز مي توانيم استفاده کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه