آموزش طرز تهیه کاپ کیک پيتزايی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
آرد قناد 145 گرم
ماست پرچرب 1/5 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
آب 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 2 عدد
فلفل دلمه ای 1/4 پیمانه
ژامبون 1 پیمانه
ذرت پخته به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
قارچ به مقدار لازم
طرز تهیه
1-آرد و بکينگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید. تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسب بشکنید و با چنگال بزنید تا از لختگی در بیایند.
2-در ظرف دیگری شکر ، نمک، ماست، روغن و آب را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید
3-سپس آرد را روی مواد الک کنید و آرد را هم با مواد مخلوط کنید تا مایع یکدست بدست آید.
4-داخل قالب مافين کپسول های کاغذی بگذارید ، و داخل کپسول ها را تا نیمه از مایع کاپ کیک پر کنید و روی مایع را ژامبون بریزید و روی آن پنیر پیتزا سپس روی پنیر از فلفل دلمه ای، ذرت ، قارچ بریزیدو دوباره کمی پنیر پیتزا روی این مواد بریزید.
5-کاپ کیک ها را در فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط بپزید.
نکته: از مایع بیشتر از نصف کپسول کاغذی نریزید چون بعد از پخت سر نرود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه