آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد
برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم
پیاز (کوچک): 2 عدد
آب گرم: 175 میلی لیتر
خمیرمایه: یک دوم قاشق چای خوری
آرد: 250 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

1. خمیرمایه را در آب گرم حل کنید و در محلی گرم قرار دهید تا پف کند.

2. آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و سپس خمیرمایه ور آمده را اضافه و مخلوط کنید.

3. روغن زیتون را اضافه کنید و خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید تا ور آمده و حجم آن دو برابر شود.

4. دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید.

5. گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.

6. سینی فر را حدود 40 الی 45 در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید.
طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی