آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ کیک هندوانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۲/۵ لیوان
شکر ۱ و ۳/۴ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
اسانس وانیل به مقدار لازم

طرز تهیه

فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، آرد ، روغن ، بکینگ پودر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با سرعت کم همزن ۲ دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید ).
پس از اضافه کردن تخم مرغ ها ، شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک خوب یکدست شود و درآخر یکی دو قطره رنگ ژله ای سبز به مایه کاپ کیک اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم و داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید وسپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید.
پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و روش شکلات چیپسی بریزید.من یکی دو قطره رنگ ژله ای قرمز به خامه فرم گرفته زدم و با همزن یکی دو دقیقه زدم تا مخلوط بشه کلیپ فرم دادن خامه کمی پایینتر توی پیجم هست.
برای تزئین کاپ کیک با خامه از ماسوره ی ستاره ای بسته استفاده کردم
طرز تهیه کاپ کیک هندوانه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی