آموزش طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1.5 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
120 گرم شکلات تلخ
3 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای روی کیک:
100 گرم شکلات تلخ
100 گرم شکلات شیری
طرز تهیه
ابتدا 120 گرم شکلات را به روش بنماری آب کنید و کنار بذارید خنک شود. تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه تا وقتی که کف کند با همزن بزنید. بجز بکینگ پودر شکلات خنک شده و بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید(وقتی آرد را اضافه میکنید با همزن دستی و یا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید) بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک بدون اینکه پف مایه گرفته شود آرام هم بزنید. مایه کیک را به طور مساوی داخل قالب ها بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده 22_21 دقیقه بپزید.
100 گرم شکلات تلخ و 100 گرم شکلات شیری را به روش بنماری آب کنید و روی کیک خنک شده بریزید و طبق سلیقه خودتان تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه