آموزش طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی-موزی با فیلینگ شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کاپ کیک:
1 بسته پودر کیک شکلاتی حاضری که طبق دستورش درست کردین داخل کاپ ها ویا ازینجا زهراجون_کیکها
2 موز متوسط که با چنگال پوره کردین
–
برای فیلینگ:
1 بسته پودینگ شکلاتی حاضری 100 گرمی ویا پودینگ شکلاتی که خودتون درست کردین و یا ازینجا زهراجون_دسرها
1 پیمانه شیر (این مقدار شیر واسه پودینگ شکلاتی حاضری هستش)
حدود 1 پیمانه خامه فرم گرفته یا بیشتر
–
برای تاپینگ:
حدود 227 گرم خامه فرم گرفته
2-3 موز متوسط
بیسکوییت
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، یک قالب مافین 24 تایی، کاغذ های مافین بزارین.در یک کاسه متوسط-بزرگ پودر کیک حاضری و بقیه مواد لازم که روی بسته نوشته رو مخلوط کنین و طبق دستور روی بسته کیک رو آماده کنین، قبل از فر گذاشتن، پوره موز رو اضافه کنین و مخلوط کنین با لیسک، تا کاملا همه چی مخلوط شن، بعد هر کاغذ مافین رو تا 2/3 پر کنین و 16-18 دقیقه در فر بپزین. (میتونین خودتون هر نوع کیک شکلاتی دیگه درست کنین و فقط در آخر بهش پوره موز بزنین).باید خلال دندان چوبی از توشون تمیز دربیاد.بعد کاپ کیک هارو بزارین کنار تا سرد شن کاملا.
برای داخل کاپ کیک ها، در یک کاسه متوسط-بزرگ پودر پودینگ و شیر رو مخلوط کنین تا کاملا مخلوط شن، بعد اگه روی بسته گفته باشه که باید بپزین، روی شعله بپزین، وگرنه بزارین یخچال تا سفت شه. (میتونین خودتون پودینگ شکلاتی درست کنین بجای اینکه از پودینگ حاضری استفاده کنین).بعد که پودینگ سفت شد و سرد، پودینگ رو با همزن بزنین، بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنین و به آرامی با لیسک زیرو رو کنین.
داخل کاپ کیک هارو مثل شکل با قاشق کوچک خالی کنین و اگه خواستین این خرده هارو با پودینگ مخلوط کنین و بعد پودینگ رو داخل قیف ماسوره بریزین و بزارین یخچال.بعد داخلشون رو با پودینگ(موس) پر کنین. بعد روشون رو با خامه فرم گرفته ، موز و بیسکوییت تزیین کنین و بعد بزارین یخچال کاپ کیک هارو.
کته:اگه خامه فرم گرفته ندارین،1ونیم پیمانه خامه پرچرب ویا بیشتر رو با چند قاشق غذاخوری شکر ، 5-10 ثانیه با همزن بزنین بعد همونجور با دسته های همزن بزارین فریزر، 1-2 ساعت بعد دربیارین و برین یک جای سرد و اونقدر باهمزن بزنین تا فرم بگیره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه