آموزش طرز تهیه حلوای خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
آرد سفید500 گرم
شکر 400 گرم
کره100 گرم
خامه 200 گرم
روغن مایع1/2 لیوان
آب 2 لیوان
زعفران دم کرده 1/2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
طرز تهیه
1-در تابهاي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط ميكنيم.
2-آرد را در كاسهاي الك كرده، سپس به يكباره به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط ميكنيم. بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلولههاي آرد كاملا باز شوند
3-سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه ميدهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود. وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت.
4-شهد حلوا را همراه با زعفران اضافه كرده و پس از مخلوط شدن گلاب را ميافزاييم.
5-برای تهیه شهد،شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود، پس از ۱۰ دقيقه جوشيدن ظرف را از روي حرارت برداشته تا شربت خنك شود.
سایر نکات
1 – شربت را زماني به حلوا اضافه كنيد كه تابه را از روي حرارت برداشته باشيد.
2-پس از اضافه كردن شربت، حلوا را سريع هم بزنيد تا گلوله نشود.
3-اگر حلوا خيلي شل بود آن را مجددا روي حرارت قرار دهيد و مخلوط كنيد تا جمع شود و اگر خيلي سفت بود به آن شربت بيشتري اضافه كنيد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه