طرز تهیه کاپ کیک بادام
در این پست طرز تهیه آسان کاپ کیک بادام رو خدمتتون آموزش میدیم ، تا آخر با ما همراه شوید…
مواد لازم :
آرد 140گرم (140 گرم ارد =یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک ویک دوم قاشق خوری بیکینگ پودر )
بادام 100 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
پودر قند 175گرم
اسانس بادام یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
ماست 100گرم
کره 175گرم .
طرز تهیه :
دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد بگذارید .آرد را با نمک و بیکینگ پودر ذکر شده در خط اول مخلوط کرده سپس الک کنید .آرد مخلوط شده ،بادام خرد شده ، بیکینگ پودر و پودر قند را در کاسه ای ریخته مخلوط کنید .
تخم مرغ ، اسانس بادام و ماست را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود .سپس مایه را به مواد خشک اضافه کرده کمی هم بزنید ،کره ذوب شده را اضافه کرده و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک دست شود .سپس مایه را در قالب های کاپ کیک که کاغذ مخصوص گذاشته اید تا3/2 ارتفاع کاپ کیک ها را پر کرده و به مدت 18-22 دقیقه و ای تا زمانی که خلال دندان در کیک فرو میکیند از مایه کیک به آن نچسبد.
گردآوری : هفت گنج
مطالب مرتبط :
بسیار از اطلاعات خوب شما در مورد دسر ها و کیک های مختلف و همچنین ژله ها زیبا متشکرم ، عالی بود .
سلام ممنون از آموزش ها. اما ایکاش اندازه های مواد رو به پیمانه و قاشق هم بگید نه فقط به میلی لیتر و گرم تا بتونیم بیشتر استفاده ببریم.