آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیز کیک باقلوا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیز کیک باقلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

خمیر یوفكا ورقه ای یك بسته
پنیر خامه ای 3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل یك و یك دوم قاشق چایخوری
شیر یك پیمانه
آرد یك پیمانه
پودر بادام نصف پیمانه
بیسكوییت ساقه طلایی 2بسته
كره 250 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سیروپ باقلوا:

شكر یك پیمانه
آب نصف پیمانه
زعفران دم كرده 2 قاشق سوپخوری
پودر هل یك قاشق سوپخوری
گلاب یك قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه

پنیر خامه ای و دو عدد تخ ممرغ و یک عدد زرده و وانیل را به همراه شكر با همزن بزنید تا كاملا مخلوط شود. سپسآرد و پودر بادام و شیر را اضافه كنید و دوباره با همزن هم بزنید تا یكدست شوند.
مواد شربت را با هم مخلوط كرده و حرارت دهید تا قوام بیاید.
ورق ههای یوفكا را با مخلوط ذوب شده كره و روغن چرب كرده و روی هم در قالب کمربندی گرد قرار دهید.

بیسكوییت ها را كاملا پودر كرده با 50 گرم كره مخلوط كنید وروی ورقه های چرب شده یوفکا بریزید و حسابی فشار دهید تا كاملا منسجم شود.
سه ورق دیگه فیلو را چرب كرده و روی بیسكوییت ها قرار دهید.
از مایع آماده شده روی یوفکاهای چرب شده بریزید و دوباره سه ورق از یوفکاهای چرب شده را روی مخلوط پنیر قرار دهید و همه آنها را روی قالب جمع كنید.

در آخر کمی با اسپری بر روی آن آب بپاشید و برای نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با درجه 190 سانتی گراد قرار دهید.
وقتی باقلوا را از فر بیرون آوردید، شربت ولرم را روی باقلوا داغ بریزید.
طرز تهیه چیز کیک باقلوا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی