آموزش طرز تهیه پیتزای مکزیکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر پیتزا 225 گرم
پنیر خامه ای (کم چرب ، نرم شده) 225 گرم
ادویه تاکو 1 بسته
کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) 1 قوطی
ذرت 1/3 فنجان
زیتون (حلقه شده، زیتون سیاه) 1/4 فنجان
گوجه فرنگی (خرد شده) 2 عدد
آووکادو (رنده شده) 1 عدد
پنیر (رنده شده) 2 فنجان
گشنیز (خرد شده) 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.
2-خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.
3-در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
4-وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.
5-سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه