آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک سیب برگردون

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک سیب برگردون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

آرد سفید 200 گرم
شکر 125 گرم
روغن مایع 125 گرم
تخم مرغ 3 عدد
سیب ورقه شده 3 عدد
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/8قاشق چای خوری
دارچین 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن میزنیم سپس روغن مایع افزوده شود .

2-آرد و بکینگ پودر جداگانه الک شود و به مخلوط بالا اضافه شود. کف قالب ۲۵ سانتی چرب و کاغذ انداخته و یک لایه سیب پوست کنده و ورقه شده روی کاغذ چیده ودارچین پاشیده و نصف مایه کیک را روی آن ریخته و دوباره سیب و دارچین تکرار شود و در آخر مایه کیک را میریزیم.

3-در فر گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم .بعد از پخت کیک را برمیگردانیم و روی کیک مخلوط پودر قند و هل الک میکنیم و یا عسل رقیق شده روی کیک میریزیم .

4-نکته : ورقه های سیب خیلی باریک یا ضخیم نباشند. چنانچه دستور را تهیه کردید صلوات فراموش نشه.
طرز تهیه کیک سیب برگردون

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی