آموزش طرز تهیه پیتزا استوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آرد سفید 350 گرم
شکر 2-1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
مایه خمیر خشک فعالد قاشق چای خوری
آب گرم 38 درجه 3/4 فنجان
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
مواد لازم روی پیتزا
خمیر پیتزا 1 عدد
خرما (پوست گرفته هسته جدا از وسط نصف شده) 250 گرم
آناناس (به قطعات کوچک خرد شده) به مقدار لازم
کیوی (به قطعات کوچک خرد شده) 2 عدد
پنیر خامه ا 125 گرم
طرز تهیه
1-آرد را داخل کاسه بریزید ( البته الک شده ، از الک ریز رد شده ) سپس مایه خمیر خشک را به آن اضافه کنید ( بصورت خشک ) و خوب مخلوط کنید ۳/۴ فنجان آب را با شکر کاملا ترکیب کنید و شکر را در آب حل کنید
2-سپس به آرد اضافه کنید و رطوبت و آب را کم کم به آرد با ورز دادن اضافه کنید همراه با نمک روغن زیتون و ۱۰ دقیقه دیگر هم این کار را ادامه دهید
3-سپس در یک ظرف دربسته به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت آشپزخانه استراحت داده سپس چانه کرده روی تخته کار با وردنه تسطیح کرده و داخل یک بشقاب تفلون چرب شده استراحت ثانویه را دهید
4-پس از تخمیر دوم گاز فر با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا درجه ۶ گاز به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط بپزید .
5-سپس بیرون بیاورید تا ترد شود . پوست و هسته خرما را بگیرید و نصف کنید مقداری را نگه دارید و مقداری دیگری را هم به قطعات کوچک خرد کرده و با پنیرخامه ای ترکیب کنید تا یک ترکیب یک دست بدست آید .
6-آناناس را به قطعات کوچک خرد کرده و کیوی را پوست گرفته اسلایس کنید سپس روی خمیر پیتزا با یک قاشق غذاخوری ترکیب خرما و پنیر را یکنواخت پخش کنید
7-سپس به ترتیب و پله پله اول آناناس سپس کیوی را و بعد از آن دوباره آناناس ( این کار را تا آخر ادامه دهید) و در آخر خرما پوست
8-می توانید از خمیر پیتزای آماده هم استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه