آموزش طرز تهیه پورۀ عدس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
عدس 500 گرم
شیر 1/2 پیمانه
کره 50 گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-عدس را داخل یک قابلمۀ مناسب میریزیم و به حدی آب داخل آن میریزیم که روی عدسها را بگیرد. کمی نمک نیز به آن میزنیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا بپزد.
2-پس از اینکه عدس کاملاً پخته و نرم شد، آن را از روی حرارت بر میداریم و آبکش میکنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آن را چرخ میکنیم یا آنقدر له میکنیم که از صافی بگذرد و دوباره داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و شیر را داخل آن میریزیم و مخلوط میکنیم تا شیر کاملاً جذب عدس شود.
3-پوره را از روی حرارت برداشته و کره را داخل آن میاندازیم و مخلوط میکنیم. پوره را داخل ظرف مناسب ریخته و سرو میکنیم.
سایر نکات
پوره ای برای کسانی که به عدسی علاقهمندند. این پورۀ خوش خوراک را مخصوصاً به ورزشکاران توصیه میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه