آموزش طرز تهیه پوآچای سیب زمینی و رزماری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر:
1 پیمانه شیر ولرم
1 پیمانه آب ولرم
1 پیمانه روغن مایع (آفتابگردان)
2 قاشق غذاخوری شکر
نمک
10 گرم خمیر مایه فوری
3-4 پیمانه آرد
–
برای داخل پوآچا:
3 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
رزماری
گوشت چرخ کرده و …. (اختیاری)
1 زرده تخم مرغ و کنجد برای روی پوآچا
طرز تهیه
3 پیمانه آرد، نمک، شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنین، شیر، آب و روغن مایع رو اضافه کنین و مخلوط کنین.بقیه آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه.روشو با دستمال مرطوب بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین.
سیبزمینی هارو مکعبی خرد کنین و آبپز کنین، سپس آبشو بریزین و بزارین سرد شن، سپس سیبزمینی ها و رزماری رو با روغن زیتون تفت بدین.نمک و فلفل سیاه اضافه کنین.(میتونین بجای این کار، سیب زمینی هارو پوست بکنین و داخل آب مرغ یا آب معمولی بپزین و بعد یکمی کره و رزماری اضافه کنین و بشکل پوره کنین)
خمیر رو به توپهای کوچک تقسیم کنین، توش مواد رو بزارین و ببندین و روی کاغذ روغنی بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا روشون سرخ شه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه