آموزش طرز تهیه پوآچا سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ابتدا پیاز را ریز خرد کرده در روغن مایع تفت میدیم. سیب زمینی آبپز و له شده را اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده خوب هم میزنیم و سپس از روی اجاق برمیداریم. مواد خمیر را با هم مخلوط کرده ورز میدیم و نیم ساعت استراحت میدیم(آرد را در آخر و با کنترل بریزید) سپس خمیر را در سه اندازه کوچک ، متوسط و بزرگ تقسیم میکنیم . خمیر بزرگ را گرد باز میکنیم و روی سینی که کاغذ روغنی انداختیم میذاریم .
و روی تمام قسمتهای خمیر از مواد داخل میریزیم. خمیر سایز متوسط را به اندازه خمیر اولی باز میکنیم و مثل فیلم برش زده روی خمیر اولی که سیب زمینی ریختیم میذاریم خمیر سوم را کمی کوچکتر باز میکنیم مثل فیلم برش های گرد میزنیم و مثل فیلم روی خمیر دوم گذاشته شکل میدیم. در آخر زرده تخم مرغ زده در فر 180 درجه از قبل گرم شده میپزیم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را ریز خرد کرده در روغن مایع تفت میدیم. سیب زمینی آبپز و له شده را اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده خوب هم میزنیم و سپس از روی اجاق برمیداریم. مواد خمیر را با هم مخلوط کرده ورز میدیم و نیم ساعت استراحت میدیم(آرد را در آخر و با کنترل بریزید) سپس خمیر را در سه اندازه کوچک ، متوسط و بزرگ تقسیم میکنیم . خمیر بزرگ را گرد باز میکنیم و روی سینی که کاغذ روغنی انداختیم میذاریم .
و روی تمام قسمتهای خمیر از مواد داخل میریزیم. خمیر سایز متوسط را به اندازه خمیر اولی باز میکنیم و مثل فیلم برش زده روی خمیر اولی که سیب زمینی ریختیم میذاریم خمیر سوم را کمی کوچکتر باز میکنیم مثل فیلم برش های گرد میزنیم و مثل فیلم روی خمیر دوم گذاشته شکل میدیم. در آخر زرده تخم مرغ زده در فر 180 درجه از قبل گرم شده میپزیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه