آموزش طرز تهیه پن کیک سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
سیب زمینی ۴ عدد
پنیر پارمیزان ¼ لیوان
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
آرد ۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم و پس از گرفتن پوستشان با گوشتکوب خوب له می کنیم تا شبیه به پوره شوند. یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و پوره سیب زمینی را داخلش می ریزیم. پس از آن تخم مرغ را داخل کاسه می شکنیم.
و در مرحله بعد نیمی از آرد را به همراه پنیر پارمزان رنده شده و نمک و فلفل به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را رنده می کنیم و به همراه جعفری ( باید به صورتی ساطوری ریز خرد شود ) به مایه پن کیک اضافه می کنیم.
حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد مقداری روغن سرخ کردنی در تابه ای مناسب می ریزیم و پس از داغ شدن روغن ، مقداری از مایه بر می داریم و مانند کوکو سیب زمینی به آن شکل می دهیم .
سپس آنرا در آرد باقیمانده می غلتانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. صبر می کنیم تا یک طرف پن کیک سرخ شود ، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب پن کیک ها را سرخ می کنیم و به همراه ماست چکیده سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه