آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 20 نفر

فلفل سبز قلمی تند 500 گرم
بادمجان بدون تخم 5 عدد
گوجه فرنگی نارس(سبز) 10 عدد
سیر 1 بوته
آبغوره 3 لیوان
نمک 3 قاشق غذا خوری
سبزی معطر(نعناع،پونه،خالواش،چوچاق) 500 گرم
سبزی خشک(اگر تازه در دسترس نبود) 1/2 لیوان

طرز تهیه

1-این ترشی رو معمولا خیلی ریز درست می کنند.

2-سبزیها را بشویید و وقتی کاملا خشک شد خرد کنید حتما نباید خیلی ریز بشه (توی شمال بیشتر از سبزی معطر خشک شده استفاده میکنن ،ترکیب نعناو پونه و خالیواش و چوچاق)

3-بعد بادمجان و فلفل و سیر و گوجه رو هم ریز خورد کنین و به همراه سبزی خورد شده و یا سبزی خشک رو داخل یه ظرف بزرگ ریخته ،حالا نمک و آب غوره را به مواد توی ظرف اضافه کنید و هم بزنید . مواد ترشی را درون شیشه تمیز و استریل بریزید این ترشی بلافاصله قابل خوردن هستش.

سایر نکات

اگر از سبزی خشک استفاده میکنین ،نصف لیوان کافیه.
اگر هم گوجه نارس نداشتین ایرادی نداره،حذفش کنین،هرچند ترشی با تمام مواد،لازمش بهتر و خوشمزه تر میشه.
اگر سبزی محلی در دسترستون نبود میتونین از ترکیب نعنا و پونه استفاده کنین.
استفاده از بادمجان با پوست ترشی رو خوشرنگ تر میکنه.
رنگ ترشی بعد یکی دو روز تغییر میکنه و طعمش هم عالی تر میشه.
مقدار نمک اختیاریه.
این ترشی با سرکه هم درست میشه ولی توی شمال بیشتر با آب غوره تازه درست میشه.
این ترشی حتما باید داخل یخچال نگه داری بشه.
طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی