آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه پلوی بلغور گندم و اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پلوی بلغور گندم و اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بلغور گندم: 2 پیمانه
برگ اسفناج (ریز خرد شده): 250 گرم
پیازچه (ریز خرد شده): 8 عدد
آب: 4 پیمانه
روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری
نمک: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

1. بلغور گندم از قبل در آب خیس خورده را در چهار پیمانه آب بپزید تا نرم شود.

2. سپس پیازچه و برگ اسفناج ریز خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید و اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود.

3. سپس روغن زیتون را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از گذشت 10 دقیقه پلو را سرو کنید.
طرز تهیه پلوی بلغور گندم و اسفناج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی