آموزش طرز تهیه پلو ميگو يا عدس پلو با ميگو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
1۱- يک پياز بزرگ را خرد كرده و با روغن تفت ميديم وقتي نيمه سرخ شد ميگوهای پاک شده رو به پيازها اضافه كنيد و با حرارت نسبتا زياد با هم سرخ كنيد البته زياد هم نبايد ميگو سرخ بشه چون هرچه بيشتر سرخ بشه سفتتر ميشه (من با شعله زياد شايد ٤ دقيقه البته بستگی به مقدار ميگوها هم داره من هميشه اگر مقدار ميگوهام زياد باشه كلا جداگانه سرخ ميكنم و در چند مرحله يعنی هر بار مقداری توی تابه ميريزم تفت ميدم و به پيازها اضافه ميكنم).
۲- بعد زردچوبه، فلفل قرمز، كمی پودر زنجبيل و پودر دارچين و نمک ميزنيم و تفت ميديم و در صورت تمايل زعفران هم ميتونيد بزنيد و كنار ميگذاریم.
۳- برنج خيس شده به همراه نمک را در آبجوش میريزيم و قبل از آبكش كردن عدس پخته شده را اضافه و بموقع آبكش می كنيم. ته قابلمه رو روغن ريخته و هر چی كه برای ته ديگ آن دوست داريد بزاريد و برنج را توی قابلمه بريزيد و بعد ميگو سرخ شده رو روی برنج ريخته وكمی برنج از اطراف روی ميگوها بريزيد و پلو رو دم بگذاريد.
كشمش هم سرخ كنيد كمی دارچين بزنيد اگر دوست داريد با پلو مخلوط كنيد يا جدا كنار پلو بزاريد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه