آشپزي و شيريني پزي دمنوش ، چای و نوشیدنی

طرز تهیه پخت بیسکویت دو جزئی، آسان‌ترین بیسکویت دنیا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پخت بیسکویت دو جزئی، آسان‌ترین بیسکویت دنیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سال‌ها است که مردم آرد پفکی آماده را می‌خرند و به پخت بیسکویت‌های دو جزئی در خانه روی آورده‌اند. خامه را با پودر پفکی در هم می آمیزند و بعد از قالب‌گیری، می‌پزند و سِرو می‌کنند. واقعا کار به همین سادگی است. واقعیت هم این است که همه چیزهای خوشمزه لزوما فرمول عجیبی ندارند و از آن سر دنیا نیامده‌اند. دستور پخت بیسکویت‌های دو جزئی آنقدر ساده است که می‌شود گفت: شما با ۵ درصد تلاش می‌توانید ۹۵ درصد طعم و خوشمزگی به دست آورید.

فقط توجه داشته باشید که اگر آرد پفکی را از مغازه نمی‌خرید، حتما از آرد گندم الک شده و نرم استفاده کنید.
مواد لازم

۲۸۰ گرم آرد پفکی (اگر آماده‌اش در مغازه نیست، می‌توانید هر پیمانه آرد ساده را با ۱.۵ قاشق چای‌خوری پودر خمیرمایه نانوایی و سه چهارم قاشق نمک مخلوط کنید تا آرد پفکی به دست آید)
۲ قاشق غذاخوری شکر (برای تهیه بیسکویت‌های شیرین)
۲۸۰ گرم خامه غلیظ، و کمی بیشتر برای روی بیسکویت‌ها
میان‌تیتر: طرز تهیه

۱. دمای اجاق را روی ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید طوری که گرما در وسط متمرکز باشد. آرد پفکی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و اگر مایل هستید بیسکویت‌ها شیرین بشوند، مقدار لازم شکر بیفزایید. با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید و به آرامی خامه را اضافه کنید. تا زمانی که یک خمیر سنگین و سفت شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید. مراقب باشید که بیش از حد آنها را نکوبید.
طرز تهیه پخت بیسکویت دو جزئی، آسان‌ترین بیسکویت دنیا
۲. تهیه با اسکوپ: با استفاده از یک قالب ۳۰ گرمی، اسکوپ‌های متعددی از دل خمیر بردارید و روی سینی پخت به خط کنید، فاصله‌شان از هم ۵ سانتی‌متر باشد. با استفاده از قلم‌مو روی آنها را خامه اضافه بمالید و سپس داخل اجاق قرار دهید تا برای ۱۲ دقیقه بپزند.

۳. تهیه با قالب گرد: اگر مایل بودید بیسکویت‌های‌تان شکل منظم‌تری داشته باشند، می‌توانید خمیر را با وردنه به یک مربع ۳۰ در ۳۰ سانتی‌متر تبدیل کنید و سپس نیمی از آن را روی خودش تا کنید تا یک مثلث شود و دوباره آن را هم از وسط تا کنید و یک بار دیگر با وردنه پهنش کنید تا دوباره مربعی ۳۰ در ۳۰ داشته باشید. آنگاه با یک قالب گرد ۷ یا ۱۰ سانتی‌متری آن را برش بزنید و قطعاتش را با فاصله ۵ سانتی‌متری از هم روی سینی پخت قرار دهید. ۱۲ دقیقه پخت در دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد و بعد بیسکویت‌های خوشمزه شما آماده خواهند بود.
طرز تهیه پخت بیسکویت دو جزئی، آسان‌ترین بیسکویت دنیا
پس از پخت، اندکی مهلت دهید تا بیسکویت‌ها خنک شوند و سپس آنها را سِرو کنید.
طرز تهیه پخت بیسکویت دو جزئی، آسان‌ترین بیسکویت دنیا
طرز تهیه پخت بیسکویت دو جزئی، آسان‌ترین بیسکویت دنیا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی