آموزش طرز تهیه پاپ کیک شکلاتیه نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 بسته کیک شکلاتی(مستطیلی حدود 220-250 گرم) میتونین از کیک های شکلاتی مونده استفاده کنین1 استکان کوچک(کمتر از نیم پیمانه)شیر1 قاشق مرباخوری کره100 گرم شکلات
برای داخل توپها: 2 قاشق غذاخوری شیریک بسته کوچک پودر نارگیل1 قاشق چایخوری کرهشیرعسل(اختیاری)
برای روشون: 100 گرم شکلات سفید آب شدهیک مشت شکلات چیپسی یا شکلات شیری آب شده
طرز تهیه
در قابلمه کوچکی کره و شیر رو بجوشونین و شعله رو خاموش کنین، شکلات رو اضافه کنین. کیکهارو با دست خرد کنین، مخلوط شیر رو روش بریزین، با دست ورز بدین و بزارین یخچال 1 ساعت بمونه.
برای داخل توپها، شیر و کره رو در قابلمه کوچکی گرم کنین، شعله رو خاموش کنین، پودر نارگیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین سرد شه در یخچال.
داخل خمیر، مخلوط پودر نارگیل رو بزارین و با دست ببندین و توپی کنین و بعد توی شکلات هایی که آب کردین بزارین و دربیارین و با قاشق یا ماسوره ، با شکلات سفید روشون خط بندازین و بزارین سرد شن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه