آموزش طرز تهیه پاستای عدس با سس پستوی کلم بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
۵۵۰ گرم گلچه های کلم بروکلی
۱ پیمانه کلم سبز، خرد شده
۱ بسته پاستای عدس قرمز
نصف پیمانه روغن زیتون
۱/۳ پیمانه پنیر پارمسان، رنده شده
آب نصف یک عدد لیموترش
۱ حبه سیر
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. درون قابلمه آب و نمک ریخته و بگذارید بجوشد. سپس بروکلی و کلم سبز را اضافه کنید. دو دقیقه بعد آن ها را از آب بیرون بکشید.
2. کلم ها را درون آب یخ بریزید تا روند پخت آن ها تمام شود و له نشوند.
3. پاستا را پخته و آبکش کنید.
4.کلم بروکلی و کلم سبز را خشک کنید. آن ها را درون غذاساز بریزید. روغن زیتون، پنیر پارمسان، آب لیموترش، سیر، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هم بزنید تا نرم شوند.
5. پاستا را آبکش کنید. روی آن نصف پیمانه آب پاستا بریزید. نیمی از پستو را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس به همراه بقیه پستو، آن را سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه