آموزش طرز تهیه پاستا پنه آلفردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
خامه پاکتی ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۲ پیمانه
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۳ الی ۴ قاشق غ
پنیر پارمیزان یا پارمیسان پودری نصف پیمانه
پاستای پنه یک بسته
قارچ ۴ الی ۵ عدد ورقه شده
فلفل سیاه،نمک،آویشن به مقدار لازم
پیاز کوچک رنده شده یک عدد
طرز تهیه
داخل تابه ای روغن زیتون بریزید و پیاز رنده شده رو اضافه کنید و یک حبه سیر رو هم رنده کنید و اضافه کنید و سینه های مرغ رو که ازقبل مکعبی خرد کردید بهش اضافه کنید و کمی نمک هم اضافه کنید و خوب تفت بدین تا رنگ مرغها عوض شد بعد یک لیوان آب به آن اضافه کنید و حرارت رو کم کنید تا مرغها بپزند و آبشون تموم بشه،در تابه ی دیگری مقداری روغن زیتون بریزید و قارچهای ورقه ای رو که بهش کمی نمک زدین رو تفت بدین و بعد از تفت خوردن به مرغ اضافه کنید وبهشون کمی آویشن و فلفل بزنید و کمی تفت بدین و حرارت رو خاموش کنید.
برای سس آلفردو در قابلمه ی دیگری کره بریزید و بذارید با حرارت ملایم آب بشه و سیر باقیمانده رو رنده کنید به کره اضافه کنید و تفت بدین بعد آرد رو اضافه کنید و دوباره تفت بدین بعد خامه رو اضافه کنید و همچنان تفت بدین بعد شیر رو اضافه کنید و همچنان تفت دهید و درآخر جعفری خرد شده و پنیر پارمیزان رو اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا پنیرها آب بشن و سس تا حدودی غلیظ شود ولی نذارین سفت بشه، بعد سس رو به مخلوط مرغ و قارچ اضافه کنید و کمی با هم مخلوط کنید.
در قابلمه ای آب رو بجوشانید و در آن کمی نمک و یک قاشق روغن بریزید و بعد از جوشیدن پاستا ها رو اضافه کنید و اجازه بدین پاستاها بپزن و نرم شوند بعد آبکش کنید و به مخلوط مرغ و سس اضافه کنید و همه ی مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و در ظرف سرو بکشید و روش کمی پودر پنیر پارمیزان بریزید و سرو کنید.میتونید برای سرو روش کمی آبلیمو هم بریزید.
بهتره این پاستا در همان وعده اول سرو بشه چون بدلیل وجود خامه اگه چند ساعتی بمونه طعمش تا حدودی تغییر میکنه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه