آموزش طرز تهیه پاستا عربیتا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
عطر سیر، طعم گوجه و تندی فلفل، پاستا عربیتا را به یکی از غذاهای محبوب در منو رستورانهای بینالمللی تبدیل کرده است. برای لذت بردن از طعم عربیتا، حتما نباید به رستوران بروید؛ ما در این مطلب طرز تهیه پاستای تند عربی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
مواد لازم
روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
سیر: 4 حبه
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
گوجه فرنگی نگینی خرد شده: 1 پیمانه
پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه
آب: یک تا یک و نیم پیمانه
پاستا پنه: 300 گرم
فلفل تازه خرد شده: 1 عدد (تند)
برگ ریحان: یک سوم پیمانه
زیتون سیاه حلقه شده: نصف پیمانه
پودر پنیر پارمسان: 50 گرم
طرز تهیه
در یک تابه بزرگ، 1 قاشق غذاخوری روغنزیتون بریزید و پیاز نگینی خرد شده را در آن تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
فلفل قرمز خرد شده و پودر فلفل سیاه و قرمز را اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را تفت دهید و بعد از آن پوره گوجه و آب را اضافه کنید و منتظر به جوش آمدنش بمانید.
وقتی پوره گوجه به جوش آمد، پنه را در تابه بریزید و در آن را بگذارید. حدود 8 تا 10 دقیقه برای نرم شدن پنهها زمان لازم است.
وقتی آب گوجه جذب پنه شد، زیتون را اضافه کرده و سپس آن را در ظرف دلخواه بریزید. در همان زمانی که پاستای شما داغ است، پودر پنیر پارمسان و برگهای ریحان را هم اضافه کنید.
پاستا عربیتا آماده سرو است. در صورت تمایل، روی آن چند تکه مرغ، گوشت گاو یا بوقلمون گریل و طعمدار شده بچینید. کافی است روی تکههای گوشت استیکی خرد شده یا برشهای سینه مرغ، با برس ترکیبی از سیر، فلفل قرمز و روغن زیتون بمالید و سپس آنها را در دستگاه گریل قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه