آموزش طرز تهیه پاستا با سس سفید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر از خوردن پاستا با سس گوجه فرنگی خسته شده اید حتما این دستور پاستا که سس آن با شیر، آرد و کره درست شده است را امتحان کنید. درست کردن این غذا بسیار ساده است و تنها ۵ الی ۷ دقیقه زمان می برد: سس سفید خوش طعم و تازه را آماده کنید، سبزیجات را سرخ کنید، پاستا را بپزید و همه این ها را در نهایت با هم مخلوط کنید. به همین سادگی. با این دستور تصویری گام به گام پیش برویم.
زمان آماده سازی: ۷ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
تعداد سرو: ۲ نفر
مواد مورد نیاز برای پاستا:
¾ پیمانه پاستا
½ قاشق چای خوری نمک
۴ تا ۵ پیمانه آب
مواد مورد نیاز برای سبزیجات:
½ قاشق چای خوری روغن
¼ پیمانه هویج خرد شده
¼ پیمانه فلفل دلمه ای سبز خرد شده
¼ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
¼ پیمانه کلم بروکلی خرد شده
نمک
مواد مورد نیاز برای سس سفید:
۱ و ½ قاشق غذا خوری کره
۱ قاشق چای خوری سیر خرد شده (اختیاری)
۱ قاشق غذا خوری آرد
۱ پیمانه شیر
¼ قاشق چای خوری پونه خشک یا آویشن
¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
به اندازه سر انگشت فلفل سیاه
پاستا را یا طبق دستوری که روی پاکت توضیح داده شده بجوشانید و یا ۴ الی ۵ پیمانه آب را روی شعله متوسط گاز بجوشانید . وقتی آب شروع به جوشیدن کرد پاستاها را داخل آب بریزید و نمک را به آن اضافه کنید.
بگذارید ماکارونی ها به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بجوشد اما مراقب باشید زیاد نرم نشود. برای این که تست کنید پاستاها پخته شده اند یا نه یک عدد بردارید و گاز بزنید. اگر فقط کمی سفت بود ماکارونی پخته شده اما اگر زیاد سفت بود پخته نشده و باید باز هم جوشانده شود.
ماکارونی ها را آبکش کنید.
در فاصله زمانی که پاستاها در حال پختن هستند ½ قاشق چای خوری روغن را داخل تاوه روی حرارت بالای گاز بریزید . سپس هویج، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، کلم بروکلی خرد شده و نمک را داخل تاوه بریزید.
سبزیجات را هنگام سرخ شدن هم بزنید تا کمی پخته شود ولی باید حالت ترد خودشان را از دست ندهند. این کار به مدت ۲ الی ۳ دقیقه طول می کشد. سپس گاز را خاموش کنید و سبزیجات را به بشقاب منتقل کنید.
1 و ½ قاشق غذاخوری کره را داخل همان تاوه روی حرارت کم گاز گرم کنید. سپس ½ قاشق چای خوری سیر خرد شده را به روغن اضافه کنید.
1 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید.
به مدت یک دقیقه دائما آن را هم بزنید.
1 پیمانه شیر را کم کم اضافه کنید و همینطور هنگام اضافه کردن شیر با هم زن هم بزنید.
به مدت ۱ الی ۲ دقیقه محلول را هم بزنید.
شعله گاز را کم کنید و همینطور هم بزنید تا محلول سس کمی غلیظ تر شود. این کار به مدت ۳ الی ۴ دقیقه طول می کشد و البته زمان آن بستگی به اندازه تاوه شما دارد. وقتی مخلوط سس همانطور که در تصویر نشان داده شده است به پشت قاشق چسبید یعنی غلیظ شده است.
¼ قاشق چای خوری پونه خشک، ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را به سس اضافه کنید.
هم بزنید تا فلفل و نمک داخل مواد حل شود.
سبزیجات سرخ شده و پاستا را به سس اضافه کنید.
سپس گاز را خاموش کنید و مواد را خوب هم بزنید.
اکنون پاستا آماده سرو است. آن را داخل بشقاب بریزید و در آخر کمی پنیر رنده شده به آن اضافه کنید و تا زمانی که گرم است میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه