آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه پتاژ آرد جو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پتاژ آرد جو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آرد جو 40 گرم
آب گوشت 2 لیوان
شیر 2 لیوان
خامه‏ 4 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار می دهیم.

2-بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم می کنیم و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.

3-سپس می گذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل می زنیم.

4-پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده است
طرز تهیه پتاژ آرد جو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی