با ما در 7 گنج همراه شويد تا با طرز تهيه اين غذاي مجلسي فوق العاده خوشمزه آشنا شويد...
با ما در 7 گنج همراه شويد تا با طرز تهيه اين غذاي مجلسي فوق العاده خوشمزه آشنا شويد…
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
گوشت……………………………….300گرم (چرخکرده) |
سیر…………………………………1حبه |
پودر سیر…………………………….1قاشق مرباخوری |
پودر موسیر………………………….1قاشق مرباخوری |
آویشن……………………………….1قاشق چایخوری |
فلفل دلمه ای………………………….1عدد |
سس قرمز……………………………به میزان لازم |
پنیر خامه ای………………………..2بسته (کوچک) |
پنیر پیتزا……………………………به میزان لازم |
خمیر فیلو……………………………به میزان لازم (طرز تهیه موجود است) |
نمک………………………………..به میزان لازم |
فلفل………………………………….به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا با توجه به آموزش موجود در لینک زیر مقداری خمیر فیلو تهیه کرده و آنها را به صورت مربعی خرد کنید.
طرز تهيه خمير فيلو
تابه را روی حرارت قرار داده و در آن مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود.سیر را رنده زده و به گوشت اضافه کنید و آنها را داخل تابه ریخته و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
فلفل دلمه ای را بسیار ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و شعله را ملایم کرده و درپوش ظرف را قرار دهید تا فلفل بپزد.بعد از آنکه مواد پخته شد مقداری سس قرمز،پودر سیر،پودر موسیر و آویشن را اضافه کرده و کمی دیگر مواد را تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
قالب مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل آن یک ورق خمیر فیلو قرار دهید و روی آن مقداری پنیر خامه ای قرار داده و از مایه گوشتی رویش بریزید و مقداری پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
دوباره روی مواد یک لایه خمیر فیلو قرار داده و مراحل بالا را تکرار کنید.
روی لایه آخر مقدار زیادی پنیر پیتزا ریخته و قالب را داخل فری که از قبل کاملا داغ شده است به مدت 10تا15دقیقه قرار دهید.
فلفل دلمه ای را بسیار ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و شعله را ملایم کرده و درپوش ظرف را قرار دهید تا فلفل بپزد.بعد از آنکه مواد پخته شد مقداری سس قرمز،پودر سیر،پودر موسیر و آویشن را اضافه کرده و کمی دیگر مواد را تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
قالب مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل آن یک ورق خمیر فیلو قرار دهید و روی آن مقداری پنیر خامه ای قرار داده و از مایه گوشتی رویش بریزید و مقداری پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
دوباره روی مواد یک لایه خمیر فیلو قرار داده و مراحل بالا را تکرار کنید.
روی لایه آخر مقدار زیادی پنیر پیتزا ریخته و قالب را داخل فری که از قبل کاملا داغ شده است به مدت 10تا15دقیقه قرار دهید.
نکات:
1)در صورت تمایل به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.
2)بهتر است به جای پنیر خامه ای از پنیر ریکوتا استفاده شود.
3)میتوانید به جای خمیر فیلو از لازانیا آماده شده و برش داده شده استفاده کنید.
نوش جان…
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه