آموزش طرز تهیه هینت پاره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم مارگارین و یا کره
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای رویش)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان پودر نارگیل (30 گرم)
1 استکان ایرمیک (سمولینا ، 60 گرم)
1 استکان پودر قند (50 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد به مقدار کافی
برای شربت:
4 لیوان آب
3.5 لیوان شکر
نصف لیمو
برای روی هینت پاره:
پسته
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید وقتی جوشید آب لیمو را بریزید و حدود 5 دقیقه دیگر بجوشانید و سپس کنار بذارید سرد شود.
برای خمیر تاتلی تخم مرغ ها (زرده یکی را کنار بذارید)کره نرم شده در دمای اتاق ، روغن مایع ، پودر قند ، ایرمیک، پودر نارگیل و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد (حدود 2 لیوان، حتما با کنترل بریزید خمیر شکر پاره ها باید نرم باشد) از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و کف دست شکل گرد و یا بیضی بدید و داخل سینی که کمی چرب شده یا داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید با فرچه زرده تخم مرغ بزنید و با چنگال روی تاتلی ها خط بندازید و روی هر کدام گردو بذارید (یا فندق هم میتونید بذارید و یا مثل عکس چیزی نذارید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی تاتلی سرخ شود بپزید (حدود 25_20 دقیقه). بعد از بیرون آوردن از فر 5 دقیقه صبر کنید و شربت سرد را بریزید(اگر کف سینی کاغذ روغنی انداختید ابتدا آرام داخل ظرف دیگر بذارید و سپس شربت بریزید) و کنار بذارید سرد شود. وقتی کمی در دمای اتاق ماند 3_2 ساعت در یخچال بذارید. سپس پودر پسته بپاشید(نباشه هم میشه) و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه