آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه کال کباب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کال کباب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان 5 عدد
آب انار (ترش) 1/2 فنجان
نعنا ، چوچاق یا خالواش (تازه و ساطوری شده) 1 قاشق غذا خوری
سیر 1/2 بوته
گردو (آسیاب شده) 75 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا بادمجانها را شسته و سپس روی آنها یك شكاف عمیق ایجاد كنید و روی گاز یا داخل فر كبابی كنید تا پوست آن كاملا بسوزد و مغزپخت شود.

2-برای اینکه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را مرتب بچرخانید.

3-سپس آنها را زیر شیر آب سرد گرفته و پوست و تخم آنها را كاملا بگیرید وآنها را با گوشت‌کوب له کنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید.

4-سبزی ها را شسته و خشك كنید و آنها را كاملا ساطوری كرده و به مواد اضافه كنید.

5–بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمک، فلفل و مغزگردو و آب انار را با هم مخلوط کنید و اگر دوست دارید داخل میكسر یا مخلوط كن بریزید تا یكدست شوند.

سایر نکات

کال کباب یا همان كل كباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از مواد بسیار ساده و در دسترس تهیه میشود.بیشتر این غذا را به گیلان نسبت میدهند اما پخت آن در سایر مناطق شمال از جمله ساری متداول است.کال کباب را با کته و ماهى شور سرو می‌کنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در کنار سایر عذاها استفاده می‌کنند
اصل سبزی استفاده شده در این غذا خلواش، چوچاق است كه البته خاص شمال ایران است
مقدار سیر به صورت اختیاری تعیین میشود اگر دوست دارید از سیر بیشتر یا كمتری استفاده كنید و یا پودر سیر را جایگزین كنید
به جای آب انار ترش میتوانید همان مقدار آب غوره یا دانه انار جایگزین كنید.
طرز تهیه کال کباب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی