آموزش طرز تهیه نون خامه ای یا اکلر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 میلی لیتر آب(حدود 1 لیوان و یک بند انگشت)
160 گرم آرد(حدود یک لیوان پر)
4 تخم مرغ
75 گرم کره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پنس نمک
طرز تهیه
آب رو توی قابلمه بجوشونین، به آب در حال جوش، نمک و کره رو اضافه کنین، همینکه کره آب شد، از روی شعله بردارین و آرد رو اضافه کنین و دوباره بزارین روی شعله کم و حدود 1-2 دقیقه مخلوط کنین و خمیر رو بپزین، بعد از روی شعله بردارین و گاه گاهی مخلوط کنین تا ولرم شه.
در ظرف دیگه ای تخم مرغ هارو بزنین، بعد خمیر ولرم شده رو اضافه کنین و آرام آرام با قاشق تخته ای مخلوط کنین، در آخر بکینگ پودر رو به خمیر اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد با قاشق یا کیف ماسوره، روی کاغذ روغنی که توی سینی فر گذاشتین، بصورت جدا از هم بزارین(حدود 15-20 عدد میشه) و 25-30 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین(برای تست کردن اینکه پخته یا نه، بردارین دستتون، اگه سنگین بود و توش پر مانند بود، یه مقدار دیگه بزارین فر بمونه و درجه رو کمتر کنین تا بپزه و خشک شه).
توی نون ها یا بینشون خامه فرم گرفته یا هر نوع کرمی که دوس دارین بزارین و روشو با شکلات یا پودر شکر تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه