آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه نون خامه ای یا اکلر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نون خامه ای یا اکلر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

250 میلی لیتر آب(حدود 1 لیوان و یک بند انگشت)
160 گرم آرد(حدود یک لیوان پر)
4 تخم مرغ
75 گرم کره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پنس نمک

طرز تهیه

آب رو توی قابلمه بجوشونین، به آب در حال جوش، نمک و کره رو اضافه کنین، همینکه کره آب شد، از روی شعله بردارین و آرد رو اضافه کنین و دوباره بزارین روی شعله کم و حدود 1-2 دقیقه مخلوط کنین و خمیر رو بپزین، بعد از روی شعله بردارین و گاه گاهی مخلوط کنین تا ولرم شه.
در ظرف دیگه ای تخم مرغ هارو بزنین، بعد خمیر ولرم شده رو اضافه کنین و آرام آرام با قاشق تخته ای مخلوط کنین، در آخر بکینگ پودر رو به خمیر اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد با قاشق یا کیف ماسوره، روی کاغذ روغنی که توی سینی فر گذاشتین، بصورت جدا از هم بزارین(حدود 15-20 عدد میشه) و 25-30 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین(برای تست کردن اینکه پخته یا نه، بردارین دستتون، اگه سنگین بود و توش پر مانند بود، یه مقدار دیگه بزارین فر بمونه و درجه رو کمتر کنین تا بپزه و خشک شه).
توی نون ها یا بینشون خامه فرم گرفته یا هر نوع کرمی که دوس دارین بزارین و روشو با شکلات یا پودر شکر تزیین کنین
طرز تهیه نون خامه ای یا اکلر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی