آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش کنگر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش کنگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

سیر 2 حبه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پیاز بزرگ 1 عدد
لیمو عمانی 4 عدد
نعنا و جعفری خرد شده 100 گرم
گوشت خورشتی 200 گرم
کنگر خرد شده 500 گرم

طرز تهیه

1-پیاز و سیررا ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود

2-سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند

3-در این مرحله چند لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد.

4-گوشت رو می توانید بنا بر سلیقه خودتان ریز یا درشت خرد کنید.

5-کنگر را تمیز و خرد کنید و بهمراه نعنا و جعفری خرد شده چند دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و پس از اینکه گوشت نیم پز شد به گوشت اضافه نمایید

6-لیموعمانی و نمک و فلفل نیز اضافه نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم ۴ – ۳ ساعت اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) و بهمراه برنج سرو کنید.

سایر نکات

اگر در طول زمان پخت آب خورشت کم شد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، این خورشت طعمی مانند خورشت کرفس دارد و بسیار خوشمزه است ، در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب به این خورشت اضافه کنید.
طرز تهیه خورش کنگر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی