آموزش طرز تهیه نان گاتا گردویی؛ شیرینی سنتی ارمنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
15 گرم کره
50 گرم آردنول
1 قاشق چایخوری خمیر مایه فوری
3 عدد تخم مرغ
10 میلی لیتر شیر
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
20 گرم گردو
به مقدار لازم نمک
کاغذ روغنی
طرز تهیه
گردو را با چاقو کاملاً خرد کنید. کره را ریز خرد کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد. توجه کنید که این نان را میتوانید به صورت قرصهای نان کوچک هم درست کنید.
دوتا از تخم مرغ ها را در کاسهای بشکنید و آنرا با همزن دستی کاملاً هم بزنید.
شیر و خمیر مایه را به تخم مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. کره به دمای محیط رسیده را خرد کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
آرد، بیکینگ پودر و مقداری نمک را با هم الک کنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد. سپس آن خمیر را 10 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و به مدت نیم ساعت به خمیر استراحت دهید.
آرد مواد میانی را در تابهای بدون روغن روی حرارت پایین بو دهید. وقتی آرد شروع به تغییر رنگ کرد آرد را از روی حرارت بردارید. گردوی خرد شده، کره قسمت گردویی و آرد تفت داده را با هم مخلوط کنید. خمیر را با وردنه به قطر کمتر از نیم سانتیمتر باز کنید و آنرا کف قالب قرار دهید. مواد گردویی را روی خمیر بریزید.
خمیری با ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر باز کنید و روی مواد گردویی قرار دهید و لبه های دو خمیر را کاملاً به هم بچسبانید سپس این خمیر نان را نیم ساعت دیگر استراحت دهید. فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و یک قاشق آب به آن اضافه کنید و با چنگال کاملاً هم بزنید. روی خمیر نان را تخم مرغ بزنید و نان را در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه