آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان کوفته قلقلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان کوفته قلقلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

خمیرمایه …………………………….. 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ……………………………… 1 عدد
روغن مایع …………………………… 1 فنجان
آب ولرم ……………………………… 2 لیوان
نمک …………………………………. 1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز خشک ………………… 1 قاشق غذاخوری
آرد ………………………………….. به مقدار لازم(حدود سه و نیم لیوان یا کمی بیش تر)
.
مواد لازم روی خوراک :
زرده ی تخم مرغ ……………………… 2 عدد
.
مواد لازم کوفته قلقلی های داخل نان:
گوشت چرخ کرده …………………….. 250 گرم
پیاز ………………………………….. 1 عدد
سیر …………………………………. 2 حبه
روغن مایع …………………………… 1 فنجان
نمک …………………………………. 1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز خشک ………………… 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه …………………………… 1 قاشق چای خوری
زیره ………………………………… 1 قاشق چای خوری
آرد ایرمیک …………………………… نصف لیوان
پنیر چدار …………………………….. به مقدار لازم
.
مواد لازم روی سس روی خوراک :
ماست ………………………………. 4 قاشق غذاخوری
سیر ………………………………… 2 حبه
کره ………………………………… 2 قاشق غذاخوری
نعناع خشک …………………………. 1 قاشق مرباخوری
سماق ……………………………… 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

در ظرف گودی، یک لیوان از آب ولرم را ریخته و خمیرمایه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم، بعد از 10 دقیقه، یک لیوان باقی مانده ی آب، تخم_مرغ ،روغن مایع، پودر فلفل قرمز خشک و نمک را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت یک ساعت، استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. برای تهیه ی کوفته های قلقلی، گوشت چرخ کرده، پیاز ریز خرد شده، سیر رنده شده، روغن مایع، نمک، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز خشک و زیره را در ظرفی به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم و در آخر آرد ایرمیک را اضافه کرده و دوباره همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. از مایه ی کوفته، تکه هایی به بزرگی گردو جدا کرده و کف دست، قلقلی می کنیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کوفته ها بپزد. پنیر چدار را به شکل مربع هایی تقریبا هم اندازه با کوفته ها، برش می زنیم. از خمیر عمل آمده، تکه هایی به بزرگی نارنگی ، جدا کرده و آن را باز کرده و یک تکه پنیر و یک عدد کوفته را لای خمیر گذاشته و آن را می بندیم و گرد می کنیم. با همه ی خمیر و مواد، این کار را انجام می دهیم. خمیرها را درون یک قالب کمربندی به قطر 26 سانتی متر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، کنار هم می چینیم تا قالب پر شود، روی خمیرها را با زرده ی تخم مرغ، کاملا می پوشانیم و قالب را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. برای تهیه ی سس روی این خوراک، کره را روی شعله ی متوسط اجاق، ذوب می کنیم و سیر رنده شده و نعناع خشک و سماق را کمی در کره تفت می دهیم. بعد از این که نان کوفته دار پخت، قالب را از فر خارج کرده و بعد از این که کمی خنک شد، نان را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با ماست و نعناع داغ ، تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: در صورت عدم دسترسی به آرد ایرمیک، می توانیم از آرد معمولی استفاده کنیم.
شیرینانه ی 2: در صورت عدم دسترسی به پودر فلفل قرمز خشک، می توانیم از آن صرف نظر کنیم
طرز تهیه نان کوفته قلقلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی