آموزش طرز تهیه نان ورقهای قالبي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شير …………………….. يک و نيم ليوان
روغن مايع …………….. نصف ليوان
کره …………………….. 1 فنجان
شکر ……………………. 1 قاشق غذاخوري
نمک ……………………. 1 قاشق مرباخوري
مايه ي خمير ………….. 1 قاشق غذاخوري
آرد ……………………… به مقدار لازم
پنير ……………………. به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگي …….. 2 قاشق غذاخوري
آويشن …………………. 1 قاشق چاي خوري
فلفل سياه …………….. به مقدار دلخواه
زرده ي تخم مرغ ……… 1 عدد
طرز تهیه
نصف ليوان شير ولرم و مايه ي خمير و شکر را در ظرفي با هم مخلوط کرده مي گذاريم تا 15 دقيقه بماند. در ظرف ديگري روغن مايع، کره، نمک و بقيه ي شير را ريخته و مخلوط مي کنيم. مخلوط مايه ي خمير را هم اضافه کرده و کم کم آرد را به مواد اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا خمير لطيفي به دست آيد. روي خمير را با پارچه ي تميزي مي پوشانيم و اجازه مي دهيم يک ساعت استراحت کند تا عمل بيايد. در ظرفي رب گوجه فرنگي را با کمي روغن مايع مخلوط کرده و آويشن و فلفل را اضافه مي کنيم. از خمير تکه هايي جدا کرده و روي يک سطح صاف به شکل مستطيل باز مي کنيم، سطح خمير را کاملا به مخلوط رب گوجه فرنگي آغشته مي کنيم و به مقدار دلخواه پنير روي آن ريخته و از عرض مستطيل به اندازه ي ارتفاع قالب مورد نظر خمير را تا مي کنيم و برش مي دهيم و به ديواره ي قالبي که از قبل کاملا چرب کرده ايم و يا کاغذ روغني در آن گذاشته ايم، تکيه مي دهيم. اين کار را با بقيه ي خمير و مواد انجام داده و خميرها را کنار هم در قالب مي چينيم تا قالب پر شود. در آخر روي خمير را به زرده ي تخم مرغ آغشته کرده و قالب را در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا نان کاملا بپزد.
شيرينانه ي 1: از هر پنير دلخواهي مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: به جاي رب گوجه فرنگي از سس گوجه فرنگي هم مي توانيم استفاده کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه