آموزش طرز تهیه نان محلی گیلانی(کولبا) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آرد 1 کیلوگرم
شکر 1 لیوان
کره 50 گرم
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر 2 لیوان
دارچین 2 قاشق مربا خوری
زردچوبه 2قاشق غذا خوری
کشمش اختیاری 1 لیوان
طرز تهیه
1-آرد رو ابتدا با بکینگ پودر و شکر مخلوط میکنیم. مایه خمیر رو میذاریم به عمل میاوریم
2-شیر رو ولرم میکنیم و کره رو داخلش میریزیم تا نرم بشه.آرد را به مخلوط شیر و کره و مایه خمیر رو به آرد اضافه میکنیم هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه .باتوجه به حالت خمیرتون میتونید شیر رو کمتر یا بیشتر اضافه کنید.
3-زردچوبه رو هم اضافه میکنیم برای رنگ خوبی که به نون میده کشمش هم میشه اختیاری اضافه کرد
4-در آخر مایه خمیر رو میذاریم ۱ساعت تا ور بیاد.و سپس خمیر رو به تیکه های کوچیک تقسیم میکنیم و داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰درجه به مدت ۲۰تا۳۰دقیقه میذاریم تا پفکنه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه