آموزش طرز تهیه نان شیرین با مغز مارمالاد زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
500 گرم آرد یا بیشتر
150 گرم کره، آب شده و به دمای اتاق رسیده
2 تخم مرغ بزرگ
200 گرم شکر یا کمتر
300 میلی لیتر ویا 1ونیم پیمانه شیر ولرم
نمک، نوک چاقو
–
100 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری شکر
25 گرم خمیر مایه خیس ویا 10 گرم خمیر مایه فوری
1-2 قاشق غذاخوری آرد، الک شده
–
200 گرم مارمالاد زردآلو یا شکلات یا …
طرز تهیه
خمیر مایه، 100 میلی لیتر شیر، 1 قاشق غذاخوری شکر رو مخلوط کنین و 1-2 قاشق غذاخوری آرد رو الک کنین توش و مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 15 دقیقه بزارین جای گرم.دریک ظرف دیگه، تخم مرغ ها، شکر و نمک رو خوب بزنین.
مخلوط تخم مرغ ها و کره رو مخلوط کنین، مخلوط خمیر مایه رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد، 300 میلی لیتر شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر آرد رو آرام آرام اضافه کنین و ورز بدین.بعد بپوشونین و 1-2 ساعت استراحت بدین.بعدش شکل بدین مثل عکس و روش 1 زرده تخم مرغ بمالین و بپزین.خواستین، بعد از پختن روش عسل بزنین با فرچه و با پودر پسته و نارگیل و … تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه