آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان سیب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 10نفر

شیر ولرم 1 پیمانه
خمیر مای 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 پیمانه
کره 100 گرم
روغن مایع 1/2 فنجان
آرد 5 پیمانه
سیب 6 عدد
شکر 1/2 پیمانه
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
گردو خردشده 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-شیر را گرم کنید . شیر باید درحدی گرم باشد که در عین اینکه گرم است دست را نمی سوزاند . در یک ظرفی مناسب یک قاشق غذاخوری شکر و یک غذاخوری خمیرمایه فوری به آن افزوده کمی هم‌بزنید و روی آن را بپوشانید حدود پنج دقیقه تا عمل بیاید .

2-در ظرف گود و مناسبی سه عدد تخم مرغ و نصف پیمانه شکر و وانیل را ریخته و بزنید تا کشدار شود . صدگرم کره و نصف فنجان شکر را به مواد بیفزایید و هم بزنید . خمیرمایه عمل آمده را بیفزایید ، آرد را کم کم بیفزایید هم بزنید ، سپس با دست شروع به ورز دادن کنید ، هرگاه احساس کردید آرد نیاز دارد کم کم بیفزایید تا خمیری شود که لطیف بوده و به دست نچسبد . حدود پنج تا هفت دقیقه ورز دهید . خمیر را در ظرف گود تمیزی گذاشته ، روی آن‌را بپوشانید دور از باد و گرمای مستقیم بگذارید تا حجم آن چند برابر شود .

3-سیب را پوست گرفته ، رنده ریز کنید یا ریز ریز خرد کنید . نصف پیمانه به آن شکر و چند قاشق آب بیفزایید و روی حرارت ملایم بگذارید و تا آب اضافی آن کشیده شود و هم بزنید تا نسوزد . سپس شعله را خاموش کرده گردو را به آن بیفزایید و اجازه دهید خنک شود.

4-بعد ور آمد خمیر پف آن را بگیرید .از خمیر چانه هایی بگیرید و باز کنید از مواد میانی در آن بگذارید و به شکل دلخواه بپیچید . خمیر را با فاصله در تابه چرب شده بگذارید. مجدد روی آن را بپوشانید تا یک ربع الی نیم ساعت استراحت مجدد کند . فر را روی حرارت صد و هفتاد و پنج درجه روشن کنید . روی خمیر هارا با زرده تخم مرغ هم زده رومال کنید ، روی آن کنجد بپاشید و در فر بپزید .
طرز تهیه نان سیب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی