آموزش طرز تهیه نان ساندویچ پلنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان ماست
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت خمیر مایه خیس (و یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
2 قاشق سوپ خوری شکر
1 قاشق مربا خوری نمک
آرد به مقدار لازم
برای روی نان:
1 لیوان آرد برنج
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق سوپ خوری شکر
1 قاشق سوپ خوری روغن مایع
1 قاشق چای خوری نمک
از نصف لیوان کمی بیشتر آب
طرز تهیه
ابتدا شیر ، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.(اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه کف کند)سپس بقیه مواد مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید، نمک و آرد را (با الک کردن) اضافه کنید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر نرمی باشد و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و حدود 1 ساعت استراحت بدید سپس برای روی نان تمام مواد رویی را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید غلظتی مثل مایه کیک آماده کنید.(خیلی آبکی نباشد چون روی خمیر نمی ماند و داخل سینی میریزید) خمیر را گرد کرده شکل بدید و داخل سینی چرب شده و یا سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. از مواد رویی به ضخامت نیم ساعت روی خمیر ها بمالید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از سرد شدن نان را از وسط ببرید و با هر چیزی که دوست دارید میتوانید پر کنید. میتوانید مثل پوآچا با مغز پر درست کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه