آموزش طرز تهیه نان روغنی مغزدار (ایشلی کوکه تبریز) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
کره 150 گرم
آرد به مقدار لازم
خمیر مایه 2 قاشق سوپ خوری
شیر گرم 1 لیوان
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
روغن 1/2 پیمانه
مواد لازم داخل نان
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
زنجبیل 1 قاشق مربا خوری
آرد 5 قاشق غذا خوری
روغن (برای سرخ کردن) به مقدار لازم
مواد لازم رومال
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
شیر به مقدار لازم
طرز تهیه
1-خمير مايه رو با نمک و شكر و يه ليوان آب ولرم بذارين جاي گرم تا پف كنه.بیشتر از ۵ ، ۶ دقیقه نذارین که بوی ترشی بعدا می گیره نونتون.
2-شير رو گرم می كنيم تا جایی که ولرم باشه و دست رو نسوزونه و توي يه ظرف كره رو می ريزيم و بعد شیر و خمیرمایه رو می ریزیم توی کره و بعد بهش آرد رو کم کم اضافه می كنيم.
3-و تا ميتونيم ورز می دیم و چندین بار می کوبیمش به ظرف…اين خمير خيلي نرم و لطیف ميشه
4-اين از خميرمون كه ميذاريم توي ظرف آردپاشي شده و روش نايلون ميكشيم يه دستمال تميز مرطوب هم ميندازيم روش و ميذاريم یه جای گرم تا حجمش دو سه برابر بشه.
5-حین استراحت خمیر ميريم مواد وسط نان رو درست كنيم يعني همون مغز نان رو . روغن رو می ريزيم توي يه تابه و توش زردچوبه و زنجفيل رو می ریزیم و تفت می دیم .بعد توش آرد رو می ریزیم و هم می زنیم تا همه ادويه ها و روغن جذب آرد بشه.تا جایی هم میزنیم روی حرارت تا خوب جمع بشه .
6-فر رو روی ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و یه ظرف آب رو کف فر میذاریم …. بعد كه خمير آماده شدچونه هاي يك اندازه ورميداريم مثل اندازه نارنگي متوسط ..بازش می کنیم و از اون خمیر وسط توش میذاریم و خوب می بندیم و می چینیم توی سینی فر چرب شده و می ذاریم بازم بمونه تا ور بیاد.
7-بعد از استراحت دوم اگه بازم پف کرده بود یکم روش فشار میدیم تا صاف شه.زرده تخم مرغ رو با مقدار کمی شیر مخلوط و با برس یه دور روی نون ها میکشیم و توی فر طب
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه