آموزش طرز تهیه نان روغني . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ……………….. 7 ليوان
آب ولرم …………. 2 ليوان
نمک ……………… 1 قاشق مرباخوري
کره ………………. 125 گرم
روغن مايع ……… نصف فنجان
طرز تهیه
آرد را در ظرفي ريخته و نمک را به آن اضافه مي کنيم و آب ولرم را به آن اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير لطيفي شود که به دست نمي چسبد. از خمير تکه هايي به بزرگي تخم مرغ جدا کرده و بر روي يک سطح صاف آردپاشي شده خمير را به بزرگي يک بشقاب باز مي کنيم. در يک ظرف ديگر کره ي ذوب شده را با روغن مايع مخلوط کرده و روي خميرهاي باز شده را کاملا به مخلوط روغن و کره آغشته مي کنيم و تا مي زنيم به اين صورت که اول خمير دايره شکل را از وسط روي هم به آرامي تا کرده تا به شکل نيم دايره شود و سپس خمير نيم دايره را دوباره تا زده تا به شکل ربع دايره شود. اين کار را با تمام خميرهاي نان انجام مي دهيم و خميرهاي تا شده را دريک سيني پهن چرب مي چينيم و روي خميرها يک پارچه ي تميز مي کشيم و اجازه مي دهيم تا خميرها 15 دقيقه استراحت کند و روغن جذب خمير شود. سپس هر خمير را روي سطح صاف آردپاشي شده توسط وردنه دوباره باز مي کنيم و در يک ظرف تفلون که روي شعله ي اجاق داغ شده است زير و روي خمير را سرخ مي کنيم و شعله ي اجاق را کم مي کنيم تا علاوه بر طلايي شدن دو طرف نان ها، مغز نان نيز خوب بپزد. در حين سرخ شدن و پختن نان با کمک فرچه باز نان را به مخلوط روغن و کره آغشته مي کنيم. نان هاي روغني به صورت داغ آماده ي سرو است.
شيرينانه: ميل کردن اين نان روغني در کنار دوغ يا چاي داغ بسيار خوشايند است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه