آموزش طرز تهیه مینی تارت های توت فرنگی با کرم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر تارت:
250 گرم آرد(نزدیک 2 لیوان)
120 گرم کره سرد تکه تکه شده
2 قاشق غذاخوری پودر شکر
1 زرده تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آب سرد
5 گرم وانیل شکری
–
برای کرم:
3 لیوان شیر سرد
4 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری آرد
1 زرده تخم مرغ
2 قاشق چایخوری وانیل شکری
1 قاشق غذاخوری کره
–
برای تزیین :
میوه مثل توت فرنگی
طرز تهیه
آرد و کره رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین(اگه مخلوط کن ندارین، کره رو رنده کنین و با دستتون با آرد مخلوط کنین)، بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی شه. بعد با فویل بپوشونین و 1 ساعت در یخچال استراحت بدین.بعد روی میز کار و خمیرتون کمی آرد بپاشین و با وردنه باز کنین و با قالب بزرگ دلخواه ببرین و پشت قالب مافینتون بزارین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین.بعد کمی بزارین سرد شن بعد از فر دربیارین.
برای کرم،نصف شیر سرد رو با نشاسته و آرد مخلوط کنین قشنگ، بعد ظرف دیگه، زرده تخم مرغ و شکر رو خوب هم بزنین و نصف دیگه شیر رو کمی گرم کنین، ولی نجوشونین، و به مخلوط زرده اضافه کنین آروم آروم و خوب هم بزنین، بعد این دوتا ظرف رو باهم مخلوط کنین و بزارین روی شعله و حین همزدن، بپزین تا به غلظت مورد نظر برسه.وقتی میخوایین از شعله بردارین بهش وانیل و کره رو اضافه کنین.
داخل تارت ها کرم رو با ماسوره بزارین و روشون میوه های دلخواه بزارین و اگه خواستین، میتونین روی میوه ها ژله بریلو بدین تا شفاف باشن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه