آموزش طرز تهیه میزا کدو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
کدو سبز 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سیر 1بوته
روغن به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا كدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازكی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده میكنیم.
2-سیرها را پوست گرفته، با گوشتكوب آنها را كوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار كم تفت میدهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج كرده و درون ظرف میریزیم.
3-.تخممرغها را نیز جداگانه شكسته و پس از مخلوط كردن داخل روغن انداخته و سرخ میكنیم. درون باقیمانده روغن كدوهای رنده شده را سرخ كرده و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد.(كدو نباید زیاد سرخ شود) در انتها سیر و تخممرغ را همراه نمك، فلفل و زردچوبه به كدوها اضافه میكنیم.
سایر نکات
میرزا كدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است كه بیشتر در گیلان و شمال كشور پخته میشود
حواستان باشد سیر نباید زیاد سرخ شود، زیرا حرارت باعث تلخ شدن آن میشود
برای آنكه سیرها هنگام سرخ شدن به هم نچسبند به آنها پس از له شدن كمی نمك بزنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه