آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه مسقطی کاراملی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مسقطی کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه 5دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

نشاسته معمولی 1 فنجان
آب 6 فنجان
شکر 3.5 فنجان
گلاب زعفرانی 1 فنجان
پودر هل 1 قاشق چای خوری
کره 1/2 فنجان
مغز گردو خردشده یا پسته یا پودرنارگیل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-اول ۱فنجان نشاسته رو در ۶فنجان آب حل کردم.گذاشتم کنار.بعد در یک قابلمه ۳ فتجان و نیم شکر ریختم گذاشتم شکر آب شد و وقتی کاملا شکر آب شد مخلوط آب و نشاسته رو اضافه کردم در این زمان شکر سریع سفت میشه نگران نشید کم کم شکر آب میشه و بعد از حدود ۱۰دقیقه یکدست میشه.

2-حالا ۱فنجان گلاب زعفرانی و ۱ ق چ هل اضافه کنید و نصف فنجان کره وقتی کره آب شد مغز گردو یا پسته یا پودر نارگیل بریزید.

3-حرارت رو زیاد کنید و به مدت نیم ساعت هر ۳دقیقه هم بزنید تا ژلاتینی بشه بعد در قالب مورد نظر ریخته و پس از خنک شدن برگردونید. میتونید کف سینی مشما بندازید و برش بزنید مثل من. برای مهمونی برش خورده مناسب تره. نوش جانتون

سایر نکات

منظور از گلاب زعفرانی ترکیب زعفران دم کشده شده با گلاب هست
دقت کنید شکر وقتی آب شد خیلی حرارت نبینه چون میسوزه و طعم تلخی میده
طرز تهیه مسقطی کاراملی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی