آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه مسقطی لیمو و گلاب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مسقطی لیمو و گلاب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای6 نفر

نشاسته گل 200 گرم
خلال بادام و پسته 100 گرم
شکر 400 گرم
آب 7 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
کره 150 گرم
آبلیمو 2 قاشق
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه

1-نشاسته را در ۶ الی ۷ پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد کنید.

2-سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.

3-شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط کنید.

4-کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.

5-مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط کرده.

6-مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.
طرز تهیه مسقطی لیمو و گلاب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی