آموزش طرز تهیه مربای نارنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 کیلو نارنگی
1 کیلو شکر
6_5 عدد میخک
5_4 قطره آبلیمو
طرز تهیه
برای مربا لازم است که نارنگی شیرین و بدون هسته باشد. نارنگی را پوست بکنید و از هم جدا کنید و رگ های سفید را تمیز کنید(پوست نازک جدا نمیشود). نارنگی ها را داخل قابلمه بریزید و شکر را روی نارنگی بریزید و 1 شب نگه دارید. روز بعد روی اجاق بجوشانید. نزدیک به زمان جوشیدن میخک را اضافه کنید . نزدیک به خاموش کردن اجاق 5_4 قطره آبلیمو بریزید. وقتی مربا قوام گرفت اجاق را خاموش کنید و بعد از سرد شدن داخل شیشه ها بریزید. نوش جان
چند نکته که در فیلم های یوتیوب دیدم:اگه میخوایین مربا شفاف باشه نزدیک به خاموش کردن اجاق حدود یک قاشق مرباخوری کره بریزین هم کف مربا رو میگیره هم مربا شفاف میشه. میتونید داخل یخچال نزارید و بلافاصله روی اجاق با شعله خیلی کم بپزید. یا بعضی دستورات 1 لیوان آب نارنگی یا آب و یا مخلوط آب و نارنگی را در ابتدای کار داخل قابلمه میریزند . اگه بعد از یک روز آب ننداخته بود میتونید با شعله خیلی کم بپزید یا 1 لیوان آب نارنگی بریزید و بپزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه