آموزش طرز تهیه مربای خیار چنبر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای5 نفر
خیار چنبر 1 کیلوگرم
شکر 2 کیلوگرم
آب آهک 5 لیوان
هل ساییده شده 1 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی سبز کمی
آبلیمو 1/2 استکان
طرز تهیه
1-خیار چنبر هارا خوب شسته و پوست میکنیم وتخم های وسطش را خالی میکنیم و به صورت دلخواه برش میدهیم
2-سپس خیارهارا در آب آهک ۵ساعت میخوابانیم
3-سپس خیارهارا در آبسرد ریخته میگذاریم ۵ساعت بماند در این میان آب آنها را چند بار عوض میکنیم و بعد در آبکش میریزیم
4-سپس در آب در حال جوش میریزیم میگذاریم ده دقیقه بجوشد و بعد ده دقیقه در آبسرد ریخته و آبکش میکنیم
5-در قابلمه ای سه لیوان آب به همراه شکر میریزیم و میگذاریم تا قوام بیایید بعد خیارها را در آن ۲۰دقیقه میجوشانیم
6-در آخر هل و گلاب به دلخواه و رنگ سبز خوراکی و آبلیمو ریخته و از روی حرارت بر میداریم
سایر نکات
برای تهیه آب آهک به ازای هر یک کیلو میوه یک کیلو آهک را در ۵لیوان آب سرد ریخته و مخلوط میکنیم و میگذاریم تا بماند و آهک رسوب کند سپس آب زلال روی آن را جمع کرده و میوه ها را در آن میخوابانیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه