آموزش طرز تهیه مربای آناناس؛ این میوه زمستانی خوشرنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آناناس بزرگ: ۱ عدد
آب: ۱.۵ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
. پوست و قسمت سفت وسط آناناس را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنید (در نظر داشته باشید که بعد از پخت تکه های آناناس آب از دست داد ه و کوچکتر میشوند).
۲. تکه های خرد شده را همراه آب به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.شکر را اضافه کنید و کمی همزده تا شکر حل شود ،حرارت را زیاد کنید تا دوباره به جوش آید ،در این مرحله مربا که آب زیادی نداشت آب میاندازد.
۳. حرارت را کم کنید تا مربا به مدت یک ساعت به آرامی جوشیده و غلیظ شود.ده دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کرده و اگر مربا هنوز غلیظ نشده حرارت رازیادتر کنید تا به قوام کافی برسد.
۴. شربت آن تقریبا شبیه عسل خواهد شد. در ۵ دقیقه آخر کمی زعفران حل شده درآبجوش اضافه کرده و بعد از چند جوش مربا را خاموش کرده اما بدون زعفران هم مربا خوش طعم ورنگ میشود.
نکته
1- آناناس از گروه میوه هایی است که مربای آن بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای میشود وبه همین خاطر نیاز به شکر زیاد نداردوبا خیال راحت میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.
2- اغلب درپخت مرباها از پکتین (پکتین ژله طبیعی است که از میوه و غالبا سیب به دست میاید)استفاده میکنند حتی در مرباهای خانگی ،اما آناناس از جمله مرباهایی است که نیاز به پکتین ندارد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه